Menu Sluiten

De eerste maanden van Aïsha

Nieuws 3 min 2023.08.31

Afgelopen maanden hebben wij team Barnes uitgebreid. Om iedereen een beetje te leren kennen en om meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes tot nu toe hebben wij besloten om een serie te maken met een vragenrondje voor al ons nieuwe personeel. Afgelopen maand heeft Vigo ons meer verteld over zichzelf en zijn ervaring bij Barnes. Deze week verteld Aïsha ons meer. Benieuwd naar Aïsha’s ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Hi, ik ben Aïsha Smit en ik werk nu een paar maandjes bij Barnes. Ik kom uit de Zilk, een klein dorpje bij Noordwijk. Na een paar maandjes reizen ben ik in aanraking gekomen met recruitment nadat ik wat sales ervaring heb opgedaan in verschillende sectoren. Buiten mijn passie voor reizen, voetbal en tennis ik graag.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik ben bij Barnes terechtgekomen door de recruiters van Layer One Talent. Zij hebben mij voorgesteld bij Barnes en na een paar leuke gesprekken was er een leuke klik en zag ik mijzelf wel in het team van Barnes passen. Het team bestaat uit leuke en jonge mensen die allemaal erg gemotiveerd zijn om hard te werken. Ik ben dus erg dankbaar dat Layer One Talent mij hier heeft voorgesteld.

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Het team bij Barnes is jong, gezellig en enthousiast om hard te werken. Dit is voornamelijk de reden dat ik voor Barnes heb gekozen omdat hun werkwijze erg bij mij past. Ook is er veel ervaring binnen het team waardoor je als beginnend recruiter de juiste handvatten krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in het team en worden er leuke dingen georganiseerd.

Hoe bevalt het tot nu toe bij Barnes?

Ik ben tot nu toe nog steeds super blij dat ik voor Barnes heb gekozen. De eerste weken ben ik samen met twee andere nieuwe collega’s ingewerkt door Cayro. Door de juiste begeleiding konden we daarna uit de startblokken. Het leukste aan het werk is dat je met zowel klanten als kandidaten spreekt en hierdoor echt een band opbouwt. Dit heeft geresulteerd in mijn eerste deal wat we hebben gevierd met first deal drinks aan de waterkant in het zonnetje. 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Het leukste aan het werken in recruitment vind ik de afwisseling in het werk. In de ochtend focus ik meestal op de klantenkant om daarna vlak voor de pauze al mijn administratie op orde te brengen. Zodat ik in de middag aan de slag kan met de kandidaten kant. Belangrijk binnen recruitment is het overzicht bewaren en zorgen dat je alle informatie hebt en vraagt. Wanneer dit beide op orde is, kan je goed communiceren met zowel de klant als de kandidaat. Hierdoor kan een kandidaat een nieuwe uitdaging vinden en de klant een nieuwe IT-specialist toevoegen aan zijn team.

Wat zou je nog willen leren?

In de afgelopen tijd heb ik al veel geleerd, maar ik zou nog meer willen werken aan mijn organisatie skills, vooral omdat ik hopelijk in de toekomst nog meer klanten en kandidaten aan mijn portfolio kan toevoegen. Beide partijen wil je natuurlijk helpen met de beste service. Ook zou ik graag nog meer kennis willen opdoen op het IT-vlak om zo mijn expertise nog meer waarde te kunnen geven.

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!