Menu Sluiten

De eerste maanden van Frank

Nieuws 3 min 2023.12.27

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Vorige maand hebben we Merlijn aan het woord gelaten en nu is het de beurt aan Frank. Ben je benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Frank, recentelijk lid geworden van het team bij Barnes. Mijn achtergrond ligt in Business, Data & IT. Een combinatie van vakgebieden die mij in staat stellen mijn werk als Recruitment Consultant tot een hoger niveau te tillen! In mijn vrije tijd hou ik me bezig met muziek en het organiseren van muziekevenementen.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik ben bij Barnes terechtgekomen door de goede recruitmentskills van Iza! Er was gelijk een klik tijdens het sollicitatieproces waardoor ik niet lang na hoefde te denken en zo snel mogelijk aan de slag wilde bij Barnes. De uitdagende mogelijkheden en de geboden verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat ik dagelijks met veel plezier aan de slag ga.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn werkdag begint meestal met het doornemen van mijn takenlijst en een korte stand-up om de dag te plannen. Vervolgens werk ik aan de actuele projecten tot de pauze. In de pauze maak ik mijn hoofd leeg door te sporten, waarna ik weer met frisse energie tegen de rest van de dag aan kan! Afhankelijk van de dag is het na de pauze tijd voor meetings, bel afspraken of interviews. Aan het einde van de dag gaat de noise canceling aan en luister ik rustgevende muziek om nog even geconcentreerd de laatste meters te maken!

Wat heb jij allemaal geleerd tijdens jouw eerste maand??  

Tijdens mijn eerste maand heb ik veel geleerd over de kernwaarden van Barnes en ook nieuwe methoden en benaderingen binnen recruitment. Omdat de meer ervaren medewerkers snel vragen kunnen beantwoorden door de dag heen, blijf ik nooit ergens hangen. Dit zorgt voor een mooie leercurve en natuurlijk beter werk. 


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Ik zou Barnes aanraden als werkplek vanwege de positieve en ondersteunende werkomgeving. Het bedrijf waardeert diversiteit, stimuleert groei en biedt tal van kansen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien heerst er een cultuur van samenwerking en open communicatie die echt inspirerend is. 

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!