Menu Sluiten

De eerste maanden van Madelief

Nieuws 3 min 2024.05.13

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Nu is het de beurt aan Madelief, ben je benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Madelief Beers, 23 jaar oud en ben in maart gestart bij Barnes. De afgelopen jaren heb ik gestudeerd in Amsterdam en ik woon hier nu alweer bijna 5 jaar!

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik was actief op zoek naar een baan voor naast mijn studie en werd toen benaderd via LinkedIn voor deze functie bij Barnes. Het eerste telefoongesprek was gelijk heel positief en ik kon best wel snel op gesprek komen. Na het eerste gesprek op kantoor kon ik de week erna gelijk al beginnen wat heel leuk was!

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Ik ben dit jaar bezig met het afronden van mijn Master en werk daarnaast nu 3 dagen per week bij Barnes. Ik zocht een nieuwe uitdaging waarbij ik mezelf goed kon ontwikkelen en veel werkervaring kon op doen. Deze functie bij Barnes sluit goed aan bij wat ik wil leren en bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik denk dat je je bij Barnes snel kan ontwikkelen en daarbij ook veel ervaring op kan doen.

Hoe zag jouw eerste maand bij Barnes eruit? 

In mijn eerste maand bij Barnes heb ik super veel geleerd in korte tijd. De eerste weken heb ik vooral kennis gemaakt met het team en de eerste trainingen gekregen van Lieke. Daarna was het tijd om dit ook in de praktijk te gaan toepassen en klanten en kandidaten te gaan benaderen. Ik heb me de eerste maand vooral gefocust op het uitbreiden van m’n netwerk, de markt leren kennen en daarnaast ook het contact met klanten en kandidaten.

Wat heb jij allemaal geleerd tijdens de eerste maand? 

Doormiddel van alle trainingen heb ik supersnel veel geleerd over het recruitment vak. Zowel de klanten als kandidaten kant werden heel uitgebreid toegelicht en daar kon ik gelijk mee aan de slag. Ik denk dat je snel veel kan leren bij Barnes omdat je alle trainingen gelijk kan toepassen in de praktijk.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

De eerste maand hier heb ik als supergezellig en leerzaam ervaren. Ik ben in een leuk en jong team terecht gekomen waarbij ik in korte tijd al veel geleerd heb. Ik zou Barnes zeker aanraden bij andere mensen omdat je goed begeleid wordt en in korte tijd echt veel kan leren en daarbij ook heel resultaatgericht aan het werk bent, wat ik persoonlijk heel leuk vindt.

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!