Menu Sluiten

De eerste maanden van Mirte

Nieuws 3 min 2023.09.22

Afgelopen maanden hebben wij het team van Barnes uitgebreid. Om iedereen een beetje te leren kennen en meer te weten te komen over de ervaring van Mirte bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met een vragenronde voor al ons nieuwe personeel. Vorige maand heeft Aïsha ons meer over zichzelf verteld en haar ervaring bij Barnes gedeeld. Deze week vertelt Mirte ons meer. Benieuwd naar Mirte’s ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Hoi, ik ben Mirte Vrielink en ik werk nu sinds een paar maandjes bij Barnes. Ik kom uit Hilversum en woon nu ongeveer sinds een jaar in Amsterdam. Ik hou van lekker eten, sporten, feesten en muziek.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik ben bij Barnes beland dankzij mijn connectie met Jeroen, die ik heb leren kennen tijdens mijn studie in Wageningen. Zijn enthousiasme voor Barnes heeft mij aangewakkerd om de wereld van recruitment te verkennen, nadat ik geen duidelijk beeld had van mijn carrièrepad na mijn afstuderen. Ik voel mij nu heel erg op mijn plek en ik kijk uit naar mijn verdere toekomst in het recruitment vak!

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Ik heb bewust gekozen voor mijn eerste fulltime werkervaring bij Barnes om verschillende redenen. Allereerst was ik enthousiast over de mogelijkheid om mijn communicatieve vaardigheden, met name in sales, verder te ontwikkelen. Bovendien trok de dynamiek en de sfeer binnen het team van Barnes sterk mijn aandacht. Het team bestaat voornamelijk uit jonge professionals, wat binnen Barnes leidt tot een enorm gezellige samenwerking. Het samen ondernemen van erg leuke activiteiten zoals het uitje naar Rotterdam draagt zeker bij aan de fijne werkomgeving.

Wat heb je allemaal geleerd tijdens je eerste maanden bij Barnes? 

Gedurende mijn eerste maanden bij Barnes stond de focus voornamelijk op het opbouwen van mijn eigen marktnetwerk en het onderhouden en aangaan van contacten binnen deze specifieke sector. Het uitvoeren van koude acquisitie, het beheersen van communicatietechnieken en pitchen behoort tot mijn dagelijkse taken.

Wat zou je nog willen leren?

Ik zou graag nog meer informatie krijgen over hoe software testen inhoudelijk eraan toe gaat. Deze kennis zou mij verder helpen in de gespreksvoering met diverse IT specialisten!


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Barnes is een heel leuk, jong, professioneel en gezellig bedrijf waar iedereen de juiste persoonlijke begeleiding krijgt. Daarnaast bevinden we ons op een prachtige locatie, namelijk aan de Herengracht. Elke dag als ik het kantoor binnenloop, voel ik me weer een geluksvogel omdat het zo’n mooi pand is! We ondernemen ook enorm leuke activiteiten samen. Kortom, kom solliciteren!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!