Menu Sluiten

De eerste maanden van Ties

Nieuws 3 min 2024.02.28

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Vorige week was het de beurt aan Serena, nu is het de beurt aan Ties, ben je benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Ties, ik ben in januari gestart bij Barnes waar ik nu werk als Recruitment Consultant. Een Brabander in zijn eigen regio net alsof het expres is gedaan 😉 !!!

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik was eigenlijk net begonnen met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Toen ik op Instagram een post zag van Barnes. Ik dacht zelf wat een ontzettend leuk en gezellig team en het paste eigenlijk perfect in het plaatje. Sollicitaties vlogen voorbij en ik had nog binnen een week mijn nieuwe contract getekend.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Om af te trappen kom je op ons kantoor aan op de Herengracht, wat toch wel altijd leuk blijft om even te melden. We starten altijd even met een korte bespreking van de planning van de dag en dan gaan we knallen. Elke dag weer iemand anders aan de lijn en elke dag een ander verhaal. We werken goed samen in het team en iedereen is bereid om voor elkaar nog even dat extra stapje te zetten. Vrijdag altijd even met iedereen stoom afblazen tijdens onze vrijmibo en maandag knallen we gewoon weer door.

Wat heb jij geleerd tijdens jouw eerste maand?

Het fijne aan het leertraject is gewoon dat je eigenlijk om je heen iedereen het ziet toepassen gelijk. Ik heb samen met Serena het leertraject mogen doorlopen en na 6 dagen werden we dan allebei in onze eigen teams gezet. Ik geloof in “practice makes perfect” en geen betere plek dan Barnes om je net nieuw geleerde skills op de proef te stellen. Iedereen staat open om je te helpen ook je collega’s helpen graag mee aan jouw ontwikkeling.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Ik ben zelf erg fan van de werk ethos van Barnes, waar we eigenlijk samen werken om het beste resultaat te behalen. We willen allemaal een mooie plek om te werken en ik denk dat iedereen daarom ook zo zijn best doet om dat te verwezenlijken. Ik denk dat je zelf maar moet zien wat jij er van vindt, maar ik ben zelf heel blij met mijn collega’s bij Barnes!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!