Menu Sluiten

De eerste maand van Willem

Nieuws 3 min 2023.10.16

Afgelopen maanden hebben wij het team van Barnes uitgebreid. Om iedereen een beetje te leren kennen en meer te weten te komen over de ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met een vragenronde voor al ons nieuwe personeel. Vorige maand heeft Mirte ons meer over zichzelf verteld en haar ervaring bij Barnes gedeeld. Deze week vertelt Willem ons meer. Benieuwd naar Willem’s ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Willem van Oordt, 25 jaar oud, geboren en getogen in Tilburg

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Via via kreeg ik een belletje van Lieke en die vroeg mij wat ik in een baan zocht. Toen ik haar vertelde dat ik helemaal geen baan zocht zijn we in gesprek geraakt.

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Wat mij erg aansprak was het kleine en jonge team maar vooral ook mensen met totaal verschillende achtergronden/opleidingen. Daarnaast zijn we van plan te groeien in de toekomst en heb ik altijd bij een bedrijf willen werken waar ik snel onderdeel van de groei kan zijn met bijvoorbeeld zicht op een iets meer leidinggevende rol.


Wat waren jouw hoogtepunten tijdens de eerste maand? 

Toen ik begon zaten we net in het nieuwe kantoor aan de Herengracht. De office warming was een gaaf feest en leuk om mee te maken. 1 dag na de eerste maand heb ik mijn eerste plaatsing gedaan bij een van onze klanten. Voor het eerst werken als schakel tussen kandidaten en klanten was een toffe ervaring.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn dagen tot nu zijn erg verschillend geweest. Soms ben ik een dag bezig met het ontmoeten van nieuwe kandidaten en dan bespreek ik met hen naar wat voor opdracht zij op zoek zijn. Andere dagen ben ik bezig om klanten te benaderen voor een samenwerking of om te schakelen tussen kandidaten en klanten voor een opdracht.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Ik denk dat we een jong en energiek team hebben wat zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer. Ondanks dat het een jong team is, is er al wel veel ervaring aanwezig wat er ook voor zorgt dat je snel de fijne kneepjes van het vak kan leren. Dit is voor mij een mooie combinatie in ieder geval!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!