Menu Sluiten

De eerste maanden van Yza

Nieuws 3 min 2023.10.30

Afgelopen maanden hebben wij het team van Barnes uitgebreid. Om iedereen een beetje te leren kennen en meer te weten te komen over de ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met een vragenronde voor al ons nieuwe personeel. Vorige maand heeft Willem ons meer over zichzelf verteld en zijn ervaring bij Barnes gedeeld. Deze week vertelt Yza ons meer. Benieuwd naar Yza’s ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Yza! 32 jaar, ben opgegroeid in Maastricht maar noem Amsterdam inmiddels als 13 jaar mijn thuis.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik was me aan het oriënteren op een volgende stap in mijn carrière toen er nota bene via Instagram een advertentie van Barnes voorbij kwam. Ik heb toen wat extra informatie opgevraagd en voor ik het wist had ik al een toekomstige collega aan de lijn om even kort kennis te maken.

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

De twee sollicitatiegesprekken waren eigenlijk al supergezellig, een goed voorteken dus. De aanstaande collega’s en het kantoor aan de Herengracht spraken me ook erg aan. Maar wat de doorslag gaf waren de sales kant van het recruitment proces, het feit dat je binnen Barnes verantwoordelijk bent voor je eigen markt en de concrete doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Hoe zag jouw eerste maand bij Barnes eruit? 

Het vloog echt voorbij! De on-boarding was echt top geregeld en elke week werd afgesloten met een gezellige vrijmibo. Na twee weken training begin je met het opzetten van je markt aan de de hand van kwalificaties en acquisitie.

Wat heb jij allemaal geleerd tijdens de eerste maanden? 

In de eerste maanden heb ik vooral veel geleerd over de basis van recruitment, .NET-development en welke bedrijven interessant zijn om mee samen te werken.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Je komt terecht in een gezellig team, het is echt nooit saai op kantoor! Naast de goede persoonlijke begeleiding die je krijgt is er ook veel vrijheid om je eigen draai te geven aan hoe jij je wilt profileren als recruiter.

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!