Menu Sluiten

De eerste maand van Niels bij Barnes!

Nieuws 4 min 2023.06.22

Niels is nu net iets meer dan een maand bij ons aan de slag daarom zijn we heel benieuwd hoe deze maand hem beviel. In dit blog vertelt Niels je wat meer over zichzelf en over zijn ervaring bij Barnes. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Niels en ik ben sinds kort werkzaam bij Barnes Tech Recruitment. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in Amsterdam gewoond, met een paar periodes in Amerika en Vietnam! Sinds mijn 18e ben ik al full-time aan het werk, ik heb in zowel de horeca-, detailhandel- als beroepschauffeurbranche gewerkt. Hierin heb ik altijd een leidinggevende rol vervuld.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Hoe ik bij Barnes terecht ben gekomen is een vrij simpel verhaal. Twee vrienden van mij zijn al een tijd voor mij met hun loopbaan bij Barnes begonnen. Over de maanden heen zag ik hun enthousiasme voor zowel het bedrijf als het beroep enorm groeien. Hierdoor ben ik ook erg geïnteresseerd geraakt. Na een leuke en leerzame kennismaking was ik eigenlijk direct verkocht en begon ik dus ook mijn loopbaan bij Barnes, nog geen anderhalve maand later.

Hoe ziet jouw werkdag bij Barnes eruit?

Mijn werkdagen zijn eigenlijk altijd wel verschillend, het werk als recruiter brengt ook veel diversiteit met zich mee. De ene dag zal je voornamelijk focussen op de specialisten, om een betrouwbare relatie op te bouwen en echt te weten te komen naar wat voor posities zij zoeken. De andere dag focus je op de hiring-managers binnen de bedrijven, hierbij probeer je dezelfde vertrouwensrelatie op te bouwen om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon aan het juiste bedrijf koppelt. Hiernaast ben je ook nog bezig met genoeg andere taken om het werk lekker divers en interessant te houden.

Wat is je ervaring tot nu toe?

Bij Barnes merk ik dat mijn wereld wel even op zijn kop wordt gezet. Ik merk dat ik erg enthousiast word van de hoeveelheid nieuwe kennis en vaardigheden die ik hier op kan doen. Dit, samen met leuke en ervaren collega’s die tijd voor persoonlijke aandacht hebben, maakt Barnes het perfecte bedrijf om je loopbaan als recruiter te beginnen!

Wat zou je nog willen leren?

Momenteel ben ik bijna twee maanden bezig met mijn loopbaan binnen Barnes. Ik merk dat ik nog veel te leren heb, maar met de persoonlijke aandacht en kennis van de begeleiders hier zal dat absoluut geen probleem worden. Ik heb het enorm naar mijn zin, en ben zeker van plan om mij te ontwikkelen als ervaren en capabele recruiter binnen Barnes!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!