Menu Sluiten

Pjotrs ervaring bij Barnes

Nieuws 3 min 2023.07.26

Het afgelopen jaar heeft Pjotr zijn meewerkstage en afstudeerstage bij ons gelopen. Afgelopen maand heeft hij zijn laatste dag bij Barnes gehad. Benieuwd naar zijn ervaring bij ons? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Pjotr Bijlsma, 4e jaars international business student. Ik woon in Amsterdam samen met een aantal vrienden en heb het afgelopen jaar zowel mijn meewerkstage als afstudeerstage gelopen bij Barnes.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een stage en een vriend van mij wees mij op een site genaamd ‘Stageplaza’ waar bedrijven stage vacatures kunnen plaatsen. Ik heb hier zitten kijken en de vacature van Barnes sprong er direct voor mij uit. Zowel de locatie als een jong leuk team spraken mij heel erg aan hierin. 

Hoe beviel je tijd bij Barnes?

Ik ben bijna een jaar onderdeel geweest van het Barnes team en deze tijd is mij heel erg goed bevallen. Zoals eerder gezegd was iedereen lekker jong dus we konden allemaal goed met elkaar opschieten wat de sfeer op kantoor erg leuk maakte. Ik was een van de eerste mensen die Barnes aan heeft genomen dus was het ook leuk om te zien hoe hard het bedrijf aan het groeien is. Eerst hadden we een heel leeg kantoor en op mijn laatste dag waren alle plekjes bezet, enorm leuk om van dichtbij te zien.

Wat heb je geleerd in je tijd bij Barnes?

De tijd bij Barnes was voor het eerst dat ik een kantoorbaan heb ervaren. Ik heb dus geleerd hoe dit is en hoe je op een kantoor met elkaar omgaat. Buiten de omgang met collega’s heb ik ook vakinhoudelijk een hele hoop geleerd. Ik wist nog niets van recruitment toen ik binnenkwam en toen ik wegging zijn er toch een aantal deals gemaakt. Mijn soft skills zijn erg ontwikkeld in de tijd bij Barnes en dat zie je terug aan hoe ik nu een sales gesprek opbouw. Er zit nu meer een gedachte achter bij vragen die ik stel en daar ben ik heel blij mee want dit kan ik ook mee nemen in mijn toekomstige leven. Ik zou het iedereen aanraden om hier te werken of een stage te lopen want je leert veel en hebt tegelijk een super leuke tijd!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!