Menu Sluiten

.NET Developer Vacatures

Aan de slag als .NET Developer

Ben jij een gepassioneerde ontwikkelaar met ervaring in het .NET-framework? Zoek je naar een nieuwe uitdaging waar je jouw skills als .NET Developer kunt inzetten en innovatieve softwareoplossingen kunt bouwen? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures voor .NET Developers en geef jouw carrière een boost!

Als .NET Developer speel je een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwaretoepassingen met behulp van het .NET-framework. Je werkt met een team van ontwikkelaars, testers en andere stakeholders om robuuste en schaalbare oplossingen te creëren. Je hebt expertise in het gebruik van programmeertalen zoals C# en kennis van webtechnologieën zoals ASP.NET en MVC. Daarnaast zie je ook een beweging richting de Azure Cloud vanuit veel bedrijven.

Als .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het schrijven van hoogwaardige code, het uitvoeren van unit tests en het bijdragen aan het verbeteren van de ontwikkelprocessen. Je werkt aan uiteenlopende projecten en bent betrokken bij het volledige softwareontwikkelingsproces, van requirementsanalyse tot implementatie en onderhoud.

Uitgelichte .NET Developer Vacatures

Alle .NET Developer vacatures

Wat is een .NET Developer?

Een .NET Developer is een softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in het bouwen van softwaretoepassingen met behulp van het .NET-framework. Het .NET-framework biedt een uitgebreide set tools en bibliotheken voor het ontwikkelen van diverse soorten applicaties, zoals webapplicaties, desktopapplicaties en mobiele apps. Als .NET Developer maak je gebruik van programmeertalen zoals C# en frameworks zoals ASP.NET of in de Azure Cloud om applicaties te bouwen.

Als .NET Developer werk je nauw samen met andere ontwikkelaars en technische teams om robuuste en goed presterende applicaties te creëren. Je hebt een goed begrip van softwareontwikkelingsprincipes, objectgeoriënteerd programmeren en design patterns.

Welke skills zijn belangrijk als .NET Developer?

Als .NET Developer is het belangrijk dat je over goede programmeervaardigheden en kennis van het .NET-framework beschikt. Enkele belangrijke skills zijn:

  • Uitgebreide kennis van het .NET-framework, met name C#.
  • Ervaring met het ontwikkelen van webtoepassingen met behulp van ASP.NET, MVC en/of .NET Core.
  • Bekendheid met frontend technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript.
  • Ervaring met databases en query-talen zoals SQL.
  • Kennis van softwareontwikkelingsprincipes en design patterns.
  • Probleemoplossend vermogen en het vermogen om technische uitdagingen aan te gaan en je altijd willen blijven ontwikkelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.

Wat is de achtergrond van een .NET Developer?

De achtergrond van een .NET Developer kan verschillend zijn. Veel .NET Developers hebben een opleiding in Computer Science, Software Engineering of een vergelijkbare discipline op HBO- of WO-niveau. Anderen hebben ervaring opgedaan door middel van zelfstudie en praktijkervaring. Wat belangrijk is, is een sterke passie voor softwareontwikkeling, een goed begrip van het .NET-framework en de motivatie om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat verdien je als .NET Developer?

Het salaris van een .NET Developer varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaringsniveau, locatie en de specifieke werkgever. Als startende/junior .NET Developer kun je een salaris verwachten van ongeveer € 35.000,- tot € 50.000,- per jaar. Naarmate je meer ervaring en expertise opbouwt, kan je salaris groeien tot ongeveer € 55.000,- tot € 100.000,- per jaar voor een senior .NET Developer. Het is ook belangrijk om te kijken naar andere secundaire arbeidsvoorwaarden en groeimogelijkheden die een werkgever biedt.

Waar ga je werken als .NET Developer?

Als .NET Developer heb je verschillende mogelijkheden wat betreft werkplekken. Je kunt aan de slag bij softwarebedrijven, IT-consultancybureaus, start-ups en in diverse sectoren, zoals finance, e-commerce en gezondheidszorg. Je kunt werken aan interessante projecten, zowel in teamverband als zelfstandig, en je hebt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ben je klaar om jouw vaardigheden als .NET Developer in te zetten en innovatieve softwareoplossingen te bouwen? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures en solliciteer met je cv op een functie die bij jou past! Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een verkennend gesprek!

Staat jouw dream job er niet tussen?

Dat kan gebeuren, geen zorgen! Bij Barnes werken wij voortdurend aan het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden voor IT-talenten zoals jij. Als jouw dream job niet op onze pagina staat, betekent dit niet dat we niets voor jou kunnen betekenen. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent om onze klanten te helpen bij het oplossen van hun IT-uitdagingen en we willen jou daar graag bij betrekken. Laten we samenwerken om jouw droomjob te vinden! Plan een kennismakingsgesprek in bij ons, dan gaan wij samen naar jouw carrièremogelijkheden kijken.