Menu Sluiten

Onze kernwaarden

Nieuws 4 min 2023.04.06

De Kernwaarden van Barnes bepalen de identiteit van de organisatie. Dit is belangrijk voor wat we willen uitstralen naar onze klanten en professionals, maar nog belangrijker voor nieuwe medewerkers. Daarom delen wij graag onze kernwaarden.

Transparantie

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om van te voren duidelijk afspraken te maken met onze klanten en kandidaten. Niet alleen over de prijs, maar ook over onze werkwijze, verwachtingen en de samenwerking. Zo weet iedereen waar die aan toe is tijdens het gehele proces en tijdens een verder verloop van de lange termijn relatie. Op de werkvloer hebben wij een open werkcultuur, waarbij iedereen van elkaar weet waar ze mee bezig zijn.

Ondernemend

Bij Barnes werken we met jonge ondernemers en young professionals. Het management bestaat uit vier jonge ondernemers en de collega’s hebben een ondernemende mindset. Zo krijgen zij gelijk veel vrijheid met de daarbij horende verantwoordelijkheid. Voor nieuwe initiatieven staan we altijd open, waardoor we niet stil blijven staan. Dit zien we terug in ons werk.

Samenwerking

Samenwerking is de sleutel tot succes. Klinkt cliché, maar zo zien wij dat wel. Binnen Barnes staat samenwerken centraal. Collega’s werken samen aan projecten en processen, zodat iedereen in zijn kracht komt. Wij maken tijd voor elkaar vrij om elkaar te helpen en te ondersteunen bij vraagstukken van de klant. Hierdoor concurreer je niet met elkaar en vergroot je de kans op succes.

Ambitieus

Bij Barnes creëren wij een plek waar iedereen zijn ambities waar kan maken. Wij zorgen voor de juiste begeleiding waardoor collega’s kunnen groeien in hun werkzaamheden en ontwikkeling. Dit bestaat onder andere uit trainingen in sales, persoonlijke begeleiding en kennissessies over IT-onderwerpen.

Plezier

Uiteindelijk is plezier hebben in je werk het allerbelangrijkst. Wij werken met zijn alle hard om de juiste resultaten te behalen, maar vergeten zeker niet dat we hier plezier bij moeten hebben. Zo hebben wij een fijne werksfeer en vieren we succes samen. Dit doen wij met vrijmibo’s, gezamenlijke lunchclubs en incentives naar mooie plekken in het buitenland.

Herken jij jezelf ook wel in deze kernwaarden? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!