Menu Sluiten

Voor IT-professionals

Op zoek naar een partner die jou kan helpen bij het
vinden van een nieuwe uitdaging?

Naar vacatures

Barnes

Ondernemerschap, transparantie, ambitie, samenwerking en vertrouwen zijn de kernwaardes van Barnes. Aan de hand van deze waarden en met een persoonlijke aanpak begeleiden, coachen en ondersteunen wij IT-specialisten.

Barnes werkt volgens de triple niche formule waarbij elke consultant een focus heeft qua IT-specialisme, regio en type dienstverband. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt, welke mogelijkheden er voor jou zijn en kunnen wij ook vakinhoudelijk een sparringpartner zijn. Zo kunnen we jouw wensen koppelen aan de geschikte ICT job in jouw carrière!

Vacatures

De volgende carrièrestap maken?

Jouw talent en ambitie zijn ons uitgangspunt bij het vinden van de volgende carrièrestap! Hierbij vinden we het belangrijk om eerst het gesprek met elkaar aan te gaan om te achterhalen waar jouw interesses liggen en waar jij gelukkig van wordt. Vanwege ons uitgebreide portfolio van vacatures zullen we gezamenlijk een aantal passende opties bekijken en bespreken. Vervolgens zullen wij je helpen met het opstarten van de socialisatieprocessen, het coachen en begeleiden. Belangrijk vinden wij dat jij de controle houdt!

Het Barnes stappenplan

1.

Laten we elkaar leren kennen!

Om te weten wat je wilt gaan doen vinden we het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Zo komen we niet enkel je hardskills te weten die op je cv staan, maar ook punten waar jij waarde aan hecht in werk. Daarnaast willen we ook graag duidelijk maken wat je dan van ons kan verwachten.

2.

Koppelen aan passende mogelijkheden

Zodra Barnes weet wat jouw eisen en wensen zijn, kunnen we jou een aantal passende functies bij verschillende bedrijven voorleggen.

3.

Review de mogelijkheden

Deze opties zullen we dan met elkaar bespreken, waarbij we ook de voor- en nadelen afwegen. Vervolgens maak jij de keuze met welk van deze bedrijven je eens een kop koffie wil drinken.

4.

Het opstarten en begeleiden van processen

Barnes zet de procedures in gang en plant de gesprekken in met potentiële werkgevers op voor jou zo gunstig mogelijke tijdstippen. We zullen je tijdens dit sollicitatieproces begeleiden, coachen en precies op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dit voorkomt verrassingen!

5.

Controle

Ben jij positief en is de sollicitatieprocedure goed verlopen, dan volgt er uiteraard een aanbieding! Barnes zorgt ervoor dat de aanbieding er zo goed mogelijk uitziet en voert voor jou een controle uit op je contract.

6.

NEW JOB!

Gefeliciteerd! Je hebt een passende nieuwe uitdaging gevonden waar je aan de slag gaat met een IT job die voldoet aan je verwachtingen.

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met Tim