Menu Sluiten

Werving & Selectie

Werving en Selectie

IT recruitment draait om het vinden van geschikte kandidaten. De juiste IT professional waar een bedrijf op kan bouwen en die zich voor langere tijd aan de organisatie verbindt. Jouw nieuwe medewerker moet niet alleen passen qua technische kennis en ervaring, maar ook qua bedrijfscultuur. Barnes ontzorgt bij het gehele recruitment proces: van het werven en toetsen van de juiste kandidaten tot aan het inplannen van de interviews en afronden van het proces. Door onze persoonlijke aanpak en specialisme weten we precies wat voor jouw bedrijf belangrijk is en kunnen we de perfecte ICT professionals voorstellen. Geen ouderwetse IT headhunter, maar een ervaren ICT recruiter die écht met je meedenkt.

No cure, no pay

Alvast kennismaken met onze IT professionals? Dat kan! Onze recruiters starten met de IT werving, selectie en het interview proces zonder dat jij ergens aan vast zit. Volledig vrijblijvend gaan wij op zoek naar de juiste match! Past een kandidaat toch niet helemaal? Dan gaan wij zonder problemen door met de werving tot wij wel die ene perfecte hebben!

Waarom werken met Barnes als IT recruitment bureau? Ons stappenplan:

1. Je wordt gekoppeld aan de juiste ICT recruiter: met onze triple niche focus kom jij binnen Barnes in contact met de recruiter die het meeste weet over jouw aanvraag!

2. We nemen de ICT vacatures door waar nu de hoogste nood ligt. Hiernaast maken we kennis met jou en het bedrijf waardoor wij precies weten wat voor medewerker jullie zoeken.

3. Eerste selectie door ons, zodat jullie ontzorgd worden in het recruitment proces.

4. Het perfecte plaatje? Wij begeleiden van 1e gesprek tot aanname.

 

 

 

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met Jeroen