Menu Sluiten

Barnes IT Recruitment

Op zoek naar een partner die jou kan
helpen bij het vinden van nieuwe kandidaten?

Plan een kennismaking

Wat is ICT Recruitment?

Onze recruiters IT hebben ruime ervaring en een groot netwerk in de ICT. Of het nu gaat om junior, medior, senior IT vacatures of ICT management, onze consultants pakken voor elke functie de IT recruitment op. De combinatie van kennis in de ICT en ook de kennis van recruitment, maakt onze ICT recruitment afdeling ijzersterk. Zo gaat zowel de werving als het verdere proces altijd van een leiden dakje!

Vacatures

Onze werkwijze

1.

Je wordt gekoppeld aan de juiste ICT recruiter: met onze triple niche focus kom jij binnen Barnes in contact met de recruiter die het meeste weet over jouw aanvraag!

2.

We nemen de ICT vacatures door waar nu de hoogste nood ligt. Hiernaast maken we kennis met jou en het bedrijf waardoor wij precies weten wat voor medewerker jullie zoeken.

3.

Eerste selectie door ons, waarbij wij enkel op maat en beschikbare profielen zullen delen zodat jullie ontzorgd worden in het recruitment proces.

4.

Het perfecte plaatje? Wij begeleiden vanaf het 1e gesprek, feedback gesprekken, (eventuele) technische test, salarisonderhandelingen en de aanbieding tot en met de eerste werkdag.

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met Lieke