Menu Sluiten

Tijdelijke Opdrachten

Dienstverbanden

Met Barnes bieden wij twee verschillende dienstverbanden aan zodat we optimale ondersteuning kunnen bieden in jouw volgende stap. Deze dienstverbanden kunnen bestaan uit:

  • Een tijdelijk dienstverband
  • Werving & Selectie

Elke consultant die werkzaam is bij Barnes vertegenwoordigt een eigen dienstverband en ICT-specialisme, waardoor ze je perfect kunnen ondersteunen bij jouw nieuwe uitdaging. Check onze opdrachten en je zal bij jouw specialisme de juiste contactpersoon vinden!

Het Freelance Stappenplan

1.

Laten we elkaar leren kennen!

Om te weten wat je wilt gaan doen vinden we het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Zo komen we niet enkel je hardskills te weten die op je cv staan, maar ook punten waar jij waarde aan hecht in werk. Daarnaast willen we ook graag duidelijk maken wat je dan van ons kan verwachten.

2.

Koppelen aan passende opdrachten

Zodra Barnes weet wat jouw eisen en wensen zijn, kunnen we jou een aantal passende functies bij verschillende bedrijven voorleggen.

3.

Het opstarten en begeleiden van processen

Barnes zet de procedures in gang en plant de gesprekken in met potentiële opdrachtgevers op voor jou zo gunstig mogelijke tijdstippen. We zullen je tijdens dit sollicitatieproces begeleiden, coachen en precies op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dit voorkomt verrassingen!

4.

Controle

Ben jij positief en is de sollicitatieprocedure goed verlopen, dan volgt er uiteraard een voorstelling! Barnes zorgt ervoor dat het voorstel er zo goed mogelijk uitziet en regelt voor jou een contract.

5.

NEW JOB!

Gefeliciteerd! Je hebt een passende nieuwe opdracht gevonden waar je aan de slag gaat met een IT job die voldoet aan je verwachtingen.

6.

En daarna…

Wij willen altijd dat jij goed op je plek zit en hopelijk blijft zitten! Wellicht is er nog een verlening in het verschiet, dan ontzorgen wij daar ook in. Bij Barnes zullen we altijd bereikbaar zijn om jou te ondersteunen in je opdracht!

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht?

Neem dan contact met ons op! De Barnes Consultants staan klaar om te kijken naar je volgende aansluitende uitdaging. Ons doel is om je volgende opdracht zo zorgeloos en gemakkelijk te vinden. Wij van Barnes nemen dan ook zoveel mogelijk uit handen. Denk hierbij aan het contract, administratie en facturatie. Ook kijken wij niet alleen naar het technische gedeelte van je nieuwe opdracht. Maar juist ook naar het geschikte uurtarief, thuis- en kantoordagen en het aantal uren per week wat jij wil werken. Hierin vinden wij samen de juiste opdracht zodat jij als interim specialist je doel kan najagen en je volgende opdracht helemaal bij jouw wensen en uitdagingen aansluit!

Tijdelijk dienstverband

Dit is vooral voor specialisten die iets meer vrijheid willen en het leuk vinden om na een periode weer in een andere omgeving te werken. Je kan namelijk alles zelf bepalen van het aantal uren per week, je opdrachtgever maar ook het financiële gedeelte heb je allemaal inspraak over. Je bent namelijk een ondernemer en vindt dat ook leuk om te zijn. Daarnaast vind je het ook niet erg om met bepaalde werkdruk te werken. Je wordt namelijk pas meestal ingehuurd bij bijvoorbeeld als er een medewerker met verlof is, of als er tijdelijk extra capaciteit of specifieke kennis binnen het team nodig is voor een opdracht. Dit is heel erg leuk en uitdagend omdat je telkens de kans krijgt om je jezelf te bewijzen, maar ook om jezelf in een bepaalde rol te bevestigen en daarnaast je telkens weer moet aanpassen aan een andere werkomgeving met andere collega’s.

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met Tim