Menu Sluiten

Vast Dienstverband

Dienstverbanden

Met Barnes bieden wij twee verschillende dienstverbanden aan zodat we optimale ondersteuning kunnen bieden in jouw volgende stap. Deze dienstverbanden kunnen bestaan uit:

  • Een tijdelijk dienstverband
  • Werving & Selectie

Elke consultant die werkzaam is bij Barnes vertegenwoordigt een eigen dienstverband en ICT-specialisme, waardoor ze je perfect kunnen ondersteunen bij jouw nieuwe uitdaging. Check onze vacatures en je zal bij jouw specialisme de juiste contactpersoon vinden!

Het Barnes Stappenplan

1.

Laten we elkaar leren kennen!

Om te weten wat je wilt gaan doen vinden we het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Zo komen we niet enkel je hardskills te weten die op je cv staan, maar ook punten waar jij waarde aan hecht in werk. Daarnaast willen we ook graag duidelijk maken wat je dan van ons kan verwachten.

2.

Koppelen aan passende mogelijkheden

Zodra Barnes weet wat jouw eisen en wensen zijn, kunnen we jou een aantal passende functies bij verschillende bedrijven voorleggen.

3.

Review de mogelijkheden

Deze opties zullen we dan met elkaar bespreken, waarbij we ook de voor- en nadelen afwegen. Vervolgens maak jij de keuze met welk van deze bedrijven je eens een kop koffie wil drinken.

4.

Het opstarten en begeleiden van processen

Barnes zet de procedures in gang en plant de gesprekken in met potentiële werkgevers op voor jou zo gunstig mogelijke tijdstippen. We zullen je tijdens dit sollicitatieproces begeleiden, coachen en precies op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dit voorkomt verrassingen!

5.

Controle

Ben jij positief en is de sollicitatieprocedure goed verlopen, dan volgt er uiteraard een aanbieding! Barnes zorgt ervoor dat de aanbieding er zo goed mogelijk uitziet en voert voor jou een controle uit op je contract.

6.

NEW JOB!

Gefeliciteerd! Je hebt een passende nieuwe uitdaging gevonden waar je aan de slag gaat met een IT job die voldoet aan je verwachtingen.

Zoek jij een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband?

Dan ben je bij Barnes bij het juiste adres! Wij hebben namelijk consultants in dienst die gespecialiseerd zijn in vast dienstverband en jouw ICT specialisme. Dit is erg leuk omdat je voor een nieuwe uitdaging kiest die financieel beter aansluit, als zowel het technische aspect of juist wel de doorgroeimogelijkheden die je nu bij je huidige werkgever niet hebt. De Barnes Consultants ondersteunen je bij dit belangrijke proces van A t/m Z. Denk hierbij aan de onderhandelingen over je nieuwe salaris, de technische functie eisen, je doorgroeimogelijkheden, opleidingen en de aantal uren per week die je wil werken. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met je pensioen en bijvoorbeeld een nieuwe auto! Iedereen heeft zijn eigen carrière en dat maakt het ook erg uniek. Je bent er zelf verantwoordelijk voor, maar wij kunnen je daar het beste bij ondersteunen! Wij weten wat er speelt in de markt en kunnen je daardoor het beste ondersteunen en kijken wat het beste aansluit bij jouw huidige situatie. Door ons sterke netwerk in jouw vakgebied hebben we altijd een nieuwe uitdaging die goed aansluit bij jouw interesses en eisen. Dus sta je open voor een nieuwe uitdaging? Bekijk de volgende vacatures of neem direct contact met ons op!

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle

Werving en Selectie

Dit is vooral voor specialisten die het erg waarderen dat ze iets meer zekerheid en stabiliteit hebben. Je werkt namelijk bij een werkgever en je hebt daar een contract voor een bepaalde of onbepaalde periode. Een van de grootste voordelen van het in dienst zijn bij je werkgever is dat je een permanente positie hebt waardoor alles voor je wordt geregeld. Denk hierbij aan je salarisadministratie, doorgroeimogelijkheden, leuke collega’s, reiskosten, verzekeringen, pensioen, ziektekosten regeling, vakantiegeld en mobiliteitsvergoeding. Daarnaast heb je genoeg mogelijkheden en budgetten om je verder te ontwikkelen in de nieuwste vaardigen die jij wilt! Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om bijvoorbeeld minder uur te werken door privé omstandigheden of dat je een doorbetaalde sabbatical wil. Je kan dus helemaal zorgeloos werken en je verder specialiseren in jouw vakgebied. Daarnaast kan het ook heel uitgebreid zijn omdat je jezelf echt kan vestigen in een bepaalde rol of echt kan doorgroeien naar een manager positie. Jij als ICT specialist is het vooral belangrijk om te beseffen dat je meerdere kansen biedt om je vaardigheden te verdiepen, kan doorgroeien en je echt kan concentreren op jouw vakgebied.

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met Lieke