Menu Sluiten

De eerste maanden van Iza

Nieuws 3 min 2023.11.14

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Vorige maand hebben we Yza aan het woord gelaten en nu is het de beurt aan Iza. Ben je benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Iza Bult, 23 jaar oud en werk sinds september als corporate recruiter bij Barnes. Hoewel ik oorspronkelijk uit Amersfoort kom, ben ik vijf jaar geleden naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie en ik woon daar nog steeds.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik was hiervoor werkzaam als Office Manager, maar ik miste uitdaging en sociaal contact in mijn werk. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik steeds vaker in aanraking met het recruitment vak, dat mij aansprak vanwege het sociale aspect. Na een positief telefoongesprek met Tim kreeg ik een goed gevoel over Barnes en besloot ik om een gesprek aan te gaan.

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Ik heb gekozen om bij Barnes te werken vanwege de “Work Hard Play Hard” cultuur en de verantwoordelijkheid die je krijgt. Daarnaast sprak het feit dat het nog in de start-up fase zit en de vele doorgroeimogelijkheden mij aan. Ik was ook erg aangetrokken tot de afwisseling van de functie als corporate recruiter.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Barnes?

Binnen Barnes houd ik me bezig met het zoeken van nieuwe collega’s als corporate recruiter. Daarnaast organiseer ik evenementen, beheer ik de social media kanalen (LinkedIn, Instagram, TikTok) en voer ik taken uit met betrekking tot het kantoor.

Wat waren jouw hoogtepunten tijdens de eerste maanden?

Mijn hoogtepunten tijdens de eerste maanden waren het organiseren van verschillende evenementen, zoals de Office Warming, Sales Dag, Jaarafsluiting en de Incentive naar Antwerpen. Daarnaast heb ik mijn target behaald door twee nieuwe collega’s aan te nemen, waardoor ik ook mocht deelnemen aan de lunchclub in sterrenrestaurant Wils.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Ik zou mensen aanraden om bij Barnes te komen werken omdat het een jong, gezellig en snelgroeiend bedrijf is waar je persoonlijke begeleiding krijgt. Ondanks mijn beperkte ervaring in sales, heb ik dankzij de goede begeleiding al mijn eerste deals kunnen sluiten. Als je jezelf wilt ontwikkelen, dan is solliciteren bij Barnes zeker de moeite waard!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!