Menu Sluiten

De eerste maanden van Stan

Nieuws 3 min 2024.04.30

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Nu is het de beurt aan Stan, ben je benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Stan en ik ben sinds april werkzaam bij Barnes. Ik ben geboren en getogen in Utrecht en woon daar momenteel nog steeds. Na het eerste jaar van mijn opleiding ben ik 4 jaar werkzaam geweest in de F2F Sales. Verder hou ik van sporten. Naast dat ik het spel leuk vind, vind ik een mentale en fysieke gezondheid erg belangrijk.

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Na een aantal jaren veel geleerd en opgebouwd te hebben. Was ik toe aan iets nieuws. Dit om mij verder te ontwikkelen. Ik ben actief gaan zoeken en vond in mijn LinkedIn box een bericht van Lieke. Via de telefoon werd ik uitgenodigd op gesprek. De gesprekken gave mij een professionele en sterke indruk van Barnes.

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Ondanks dat ik meerdere gesprekken had lopen, en eigenlijk zocht naar iets ondernemends, heb ik toch voor Barnes gekozen. De recruitment was altijd al iets wat ik interessant vond. Het had veel raakvlakken met mijn vorige werk maar het was wel een volgende stap. De communicatie in de gesprekken verliep vanaf moment één goed. Er heerste een leuke, gezonde cultuur en er zijn mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Iets wat ik zelf erg belangrijk vind. 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Elk dagdeel bespreken wij eerst even kort de dag door. Om mooi jouw taken en doelen voor die dag inzichtelijk te maken. Dit zorgt voor structuur, rust en hierdoor heb jij mooi het overzicht. Het werk heeft een mooie balans tussen veel contact met mensen en gefocust werken. De afwisseling van zowel sales, recruitment als eigen documentatie zorgt ervoor dat de dagen voor mij snel voorbijgaan. Verder is er erg veel interactie met jouw collega’s. Elkaar helpen, potje tafeltennis in de pauze en natuurlijk even borrelen achteraf.

Wat heb je allemaal geleerd tijdens je eerste weken?

In het begin kreeg ik veel trainingen. Dit ging in een goed tempo en zorgde ervoor dat ik snel wist wat ik moest doen. Het traject werd goed opgedeeld in verschillende onderdelen waardoor ik stapsgewijs kennismaakte met de werkzaamheden. Ook gaf het veel voldoening omdat ik mijzelf meteen aan het ontwikkelen was. Aan de hand van de opgestelde taken kon ik snel en doelgericht werken.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Bij Barnes heb ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen, doelgericht te werken en iets op te bouwen. Dit vind ik erg belangrijk. Want dan weet ik waar ik aan toe ben in plaats van alleen maar uren te vullen. Jij bepaalt jouw eigen tempo en jouw eigen resultaat.
Verder heerst er een gezonde cultuur. De balans tussen elkaar helpen, gefocust hard werken, grappen maken en leuke activiteiten doen maakt het er fijn om te werken.

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!