Menu Sluiten

Waar kun je werken in de ICT?

Recruitment 2 min 2023.04.06

ICT is tegenwoordig overal van belang en hierdoor kun je in bijna elke sector aan de slag. Door de bomen het bos kwijt? Wij helpen je verder!

Barnes werkt met organisaties uit veel verschillende branches zoals: non-profit, maatschappelijk, finance, medisch, logistiek, tech, security, etc. Barnes heeft dan ook bij veel bedrijven jobs openstaan afhankelijk van jouw voorkeur.

Het belang van ICT neemt voortdurend toe in onze wereld en is dus een perfecte carrièrekeuze voor zowel starters als experts binnen het vakgebied. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de IT, twijfel dan niet en solliciteer direct op één van onze openstaande vacatures!

Mocht je simpelweg alleen informatie willen over de ontwikkelingen op de markt, dan kun je ook een oriënterend gesprek met één van onze consultants aangaan. Als je je gegevens hier achterlaat zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen!

Voor elk niveau heeft Barnes interessante vacatures zodat wij jou de volgende stap kunnen bieden qua ontwikkeling, salaris, uitdaging en groei!