Menu Sluiten

De eerste maanden van Serena

Nieuws 3 min 2024.02.20

In de afgelopen maanden hebben we bij Barnes ons team flink uitgebreid. Om iedereen beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ervaring bij Barnes, hebben we besloten om een serie te maken met interviews met ons nieuwe personeel. Nu is het de beurt aan Serena, ben je benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Serena en ik ben sinds januari werkzaam bij Barnes. Ik ben opgegroeid in Friesland en heb hiervoor een jaartje in Groningen gewoond. Sinds mei 2023 woon ik (eindelijk) in Amsterdam. Voorheen ben ik zo’n 6 jaar werkzaam geweest in de modebranche  in verschillende retail rollen. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur (wanneer het Nederlandse weer meewerkt), bezoek ik graag musea’s of ben ik het liefste creatief bezig. Ook heeft sporten altijd een grote rol in mijn leven gespeeld, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal vind ik dit erg belangrijk. 

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Ik ben bij Barnes terecht gekomen doordat Iza mij een berichtje stuurde. Het berichtje kwam op een goed moment en het berichtje sprak mij direct aan om een telefonisch gesprek aan te gaan. Hierna werd mijn interesse al snel gewekt, Iza legde alles duidelijk uit en toonde ook oprechte interesse. Het sollicitatieproces verliep soepel, snel en ontzettend fijn. Ik dacht eventjes dat het te mooi om waar te zijn was, hoe goed dit proces verliep. 

Blijkt: Barnes is gewoon ontzettend effectief! 

Waarom heb je gekozen om bij Barnes te werken?

Ik heb gekozen voor Barnes omdat ik wel een nieuwe uitdaging zag zitten en IT een compleet andere branche is dan wat ik natuurlijk zelf gewend ben. Het leek mij een interessante volgende stap en een goed begin van 2024. Het sollicitatieproces was voor mij ook echt een positieve ervaring waardoor het heel erg natuurlijk voelde om voor Barnes te kiezen. Barnes biedt veel zelfstandigheid op je eigen markt, wat mij erg aanspreekt. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden, dit zorgt bij mijzelf voor drive om meer uit mezelf te halen. Daarbovenop vind ik de vrijheid van inloop met werktijden ook een erg positief punt!

Hoe zag jouw eerste maand bij Barnes eruit? 

De eerste maand bij Barnes is voorbij gevlogen! Mijn eerste maand stond vooral in het teken van trainingen. Deze werden gegeven door Lieke en waren erg duidelijk en goed te volgen. De eerste 2 weken was het veel theorie en rolspellen. Daarna is het natuurlijk tijd om alles toe te gaan passen in de praktijk. Ik focuste mij voornamelijk op het opbouwen van mijn netwerk en het kennis maken met de markt. Omdat er veel op mij af kwam, ben ik blij met de 1 op 1 begeleiding van Cayro, hij ondersteunt mij goed en geeft vaak handige tips en tricks.


Waarom zou jij mensen aanraden om bij Barnes te komen werken?

Barnes ondersteunt je volledig bij het gehele proces om 360 recruitment onder de knie te krijgen. Iedereen in het team is bereid om je te helpen en er is gezonde competitie. Hierdoor wil je ook écht meer uit jezelf halen. Daarbij worden je successen ook uitgebreid gevierd. Het team is altijd in voor gezelligheid. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden, hierdoor kun je altijd ergens naar toe werken. Bovendien zijn de onbeperkte vakantiedagen ook een plus! Hiermee wordt je werk-privé balans goed gestimuleerd. Zoek je een gezellig, hardwerkend team waarbij je ook veel uit jezelf kan halen? Dan is Barnes echt iets voor jou! 

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!