Menu Sluiten

Jeroen 1 jaar bij Barnes!

Nieuws 4 min 2023.09.07

Deze week hebben wij het 1 jarig jubileum van Jeroen gevierd. Wij zijn super tevreden met Jeroen en zijn inzet voor Barnes. In dit jaar heeft Jeroen zich gepromoveerd tot recruitment consultant! Om meer te weten te komen over Jeroen en zijn tijd hier bij Barnes hebben wij een paar vragen voor Jeroen opgesteld. Ben jij benieuwd naar Jeroen en zijn ervaring bij Barnes? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Ik ben Jeroen van der Harst, 25 jaar oud, en ik woon in Amsterdam! Ik kom uit Monnickendam, een kleine stad net boven Amsterdam, en ben vervolgens naar de middelbare school gegaan in onze hoofdstad. Hierna heb ik de grote stad verruild voor het pittoreske Wageningen, waar ik een bachelor Biotechnologie en een master Levensmiddelentechnologie heb gevolgd!

Hoe ben je bij Barnes terechtgekomen?

Na een afstudeerstage in Wenen in de levensmiddelensector kwam ik terug in Amsterdam. Hier was ik op zoek naar een baan in een meer sociaal gerichte sector. Na mijn tijd in Wageningen, waar ik vooral in het laboratorium heb gestaan, wilde ik mijn soft skills een keer testen. Lieke benaderde mij via gemeenschappelijke vrienden, en er was direct een klik. Dit is nu toevallig al een jaar geleden, en ik heb sindsdien nooit meer omgekeken!

Waarom heb je destijds voor Barnes gekozen?

Zoals hierboven vermeld, zocht ik naar een baan waarin ik meer contact had met mensen. Naast mijn studie heb ik me altijd beziggehouden met verschillende sociale activiteiten, en daar haalde ik altijd veel voldoening uit. Het bellen, connecten met mensen, relaties onderhouden en verbinden zijn altijd al dingen geweest die ik leuk vind, zowel op persoonlijk vlak als professioneel gezien.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Meestal begin ik de dag met het verwerken van de binnengekomen e-mails en berichten. Vervolgens heb ik vaak geplande vergaderingen via Teams of op locatie. Daarna volgt er een lunch met het team in de tuin, en daarna gaan we bellen met onze klanten en kandidaten. Deze telefoontjes variëren elke dag, van kwalificaties tot job specificaties, of gewoon relatiebeheer! Mijn favoriete bezigheid is echter de vergaderingen bij klanten op locatie. Zo krijg je een leuk kijkje in de keuken bij een klant, en kun je de kandidaten nog beter informeren over hun ‘toekomstige’ werk!

Hoe is je eerste jaar bij Barnes bevallen?

Het is een leuk, jong, dynamisch team dat zich volledig inzet voor elkaar. Zo, dat zijn alle clichés even op een rijtje ;D. Er is alleen niets aan gelogen; ik werk hier met alleen maar leuke collega’s die allemaal het beste met elkaar voor hebben. We doen leuke dingen samen en spreken ook buiten het werk met elkaar af! Op het gebied van sales, accountmanagement en natuurlijk recruitment, leer je in korte tijd ontzettend veel. De vaardigheden die ik hier heb opgedaan, zijn niet alleen toepasbaar binnen deze sector, maar neem ik mee voor de rest van mijn carrière!

Wat zou je nog willen leren?

Komende jaren lijkt het me leuk om me meer bezig te houden met het opleiden van mensen. Barnes groeit, en ik groei gezellig mee. Dit gaat dus gepaard met meer verantwoordelijkheden, waaronder het opleiden van nieuw personeel. Deze vaardigheden zijn in een verdere carrière in welke sector dan ook natuurlijk toepasbaar!

Lijkt een baan in de IT recruitment jou ook wat? Neem dan even een kijkje op onze Werken Bij website!